Skip to main content

Therapie

In de therapie proberen we eerst met jullie te begrijpen wat er aan de hand is. Dit doen we door onder andere te kijken naar patronen, gehechtheid, communicatie, individuele problematiek, gebeurtenissen en de impact daarvan op jullie problemen. Ook zullen we stilstaan bij alles wat goed gaat en waar jullie tevreden over zijn. Vanuit het inzicht dat zo ontstaat, werken we met jullie toe naar een hoopvolle toekomst.

Wat je van ons kunt verwachten is dat we een veilige ruimte creëren voor het delen en beleven van pijnlijke emoties. We vertrekken in de therapie vanuit een hechtingsgericht perspectief. Daarin is een open, warme, hartelijke houding vanzelfsprekend, omdat die jullie ondersteunt in de spanningsvolle momenten die horen bij het volgen van therapie.
Tijdens de therapie proberen we door het gebruik van verschillende werkvormen zo goed mogelijk bij jullie aan te sluiten. Daarom praten we niet alleen, maar dagen we ook nieuwe ervaringen uit met behulp van opdrachten en door aan de slag te gaan. We hebben een ruime therapiekamer waarin we niet op onze stoelen hoeven blijven zitten.