Skip to main content

Supervisie

Bij Retrouver kun je als (Ortho)Pedagoog terecht voor Supervisie.

Zowel voor je (her)registratie als Master (Ortho)Pedagoog binnen het SKJ register als voor je (her)registratie als Basis (Ortho)Pedagoog bij de NVO, ben je aan het goede adres bij Nicoline.

Nicoline werkt al meer dan 20 jaar als Orthopedagoog/Gedragswetenschappper en heeft een brede ervaring opgedaan. Zij is haar loopbaan gestart bij een Schoolbegeleidingsdienst en heeft daarna in de Gezinsvoogdij/ Jeugdbescherming gewerkt. Vervolgens heeft ze jarenlang binnen de Gespecialiseerde Jeugdzorg als teamhoofd en gedragswetenschapper gefunctioneerd op een afdeling voor Gezins(dag)behandeling en een afdeling voor Kind in Complexe Scheiding. Sinds kort zet ze haar werk als Orthopedagoog (regiebehandelaar) en Systeemtherapeut voort in de algemene Kinder- en Jeugdpsychiatrie.

Nicoline heeft ervaring in het bieden van supervisie, zowel individueel als in groepsverband. Het standaard tarief voor een uur individuele supervisie is 100 euro. Bij groepssupervisie wordt afhankelijk van de groepsgrootte en lengte van de bijeenkomsten een tarief per persoon vastgesteld.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of je aanmelden voor supervisie, neem dan contact op via onderstaande button.
SUPERVISIE